Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Σχολική γιορτή λήξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

               Για να δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης πατήστε εδώ.
               Για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης πατήστε εδώ.
               Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται σταδιακά με φωτογραφίες και βίντεο.

Την  Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων η σχολική γιορτή λήξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Η συμμετοχή των γονέων και πλήθους κόσμου ήταν αθρόα και απόλαυσαν τις δημιουργίες των μικρών μαθητών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η γιορτή άρχισε  με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου, κ. Κυράνα Χαράλαμπου, και ακολούθησε χαιρετισμός από τον πατέρα Ιωάννη Κορέλη, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκίδας κ. Αϊδίνη Ελένη και το Σχολικό Σύμβουλο της 3ης Περιφέρειας Εύβοιας κ. Μητάκο Δημήτρη, οι οποίοι και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους .
Κατόπιν οι μικροί μαθητές παρουσίασαν πλούσιο πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα και  τραγούδια.
Εν συνεχεία απονεμήθηκαν  από το δάσκαλο  του Ολοήμερου τμήματος, κ. Μπλέτσα Χρήστο, τα βραβεία στους μαθητές που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις ανά κατηγορία στον 1ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Ποίησης και αναγνώστηκε το νικητήριο ποίημα από τη δημιουργό του.
Η επιλογή των καλύτερων έργων έγινε μέσα από ανοιχτό διαδικτυακό διαγωνισμό.
 Για να δείτε τους νικητές του Διαγωνισμού Ζωγραφικής και Ποίησης πατήστε εδώ.
Ακολούθως ο γυμναστής του Σχολείου μας, κ. Φώτου Γεώργιος, απένειμε τα μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε τάξεις  για τους ενδοσχολικούς αγώνες στο μπαλάκι, στα 50 μέτρα  και στο άλμα χωρίς φόρα.
Για να δείτε τους νικητές των ενδοσχολικών αγώνων πατήστε εδώ.
Η γιορτή συνεχίστηκε με ομιλία του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου,  κ. Αρβανίτη  Θωμά και δόθηκαν  αναμνηστικά δώρα  στους μαθητές της Στ’ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων .
           Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της βράβευσης των μαθητών της Στ΄ προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση με φωτογραφίες τους  με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
          Η γιορτή συνεχίστηκε με βράβευση των συμμετεχόντων μαθητών στο Τμήμα Ζωγραφικής με δασκάλα την κ. Ντόβρου Μαρίνα (για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ) και έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών με δάσκαλο τον κ. Ρέτσα Πέτρο (βίντεο 1).
          Οι παρευρισκόμενοι  απόλαυσαν το κέρασμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (αναψυκτικα, αλμυρά κ.α.) και αποχώρησαν χαρακτηρίζοντας τη γιορτή μας πολύ επιτυχημένη.
               
Ευχόμαστε σε όλους,

Καλό Καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου