Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2012-2013

Την  Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013  και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε   η εορτή λήξης του σχολείου μας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Η γιορτή ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου μας, κ. Κυράνα Χαράλαμπου.
Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκίδας κ. Αϊδίνη Ελένη, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας Π.Ε. Εύβοιας κ. Μητάκος Δημήτρης κι ο πατήρ Ιωάννης Κορέλλης, εφημέριος του Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων, υπό τη σκέπη των οποίων στεγάζεται μέχρι σήμερα το σχολείο μας.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος της εκδήλωσης άρχισε με τους μικρούς  μαθητές να παρουσιάζουν θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και ποιήματα που γέμισαν με ενθουσιασμό το κοινό και σκόρπισαν απλόχερα χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.
Το δεύτερο μέρος  ξεκίνησε με την ομιλία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, κ. Παλόγου Γεωργίου, και συνεχίστηκε με παρουσίαση μουσικών κομματιών από το Τμήμα Μουσικής και με παραδοσιακούς χορούς από το Τμήμα χορού που λειτουργεί με ευθύνη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Έργα ζωγραφικής των μαθητών είχαν αναρτηθεί στην είσοδο της αίθουσας με την εποπτεία της δασκάλας Ζωγραφικής της κ. Ντόβρου Μαρίνας.
          Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού των μαθητών της Στ'  οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους τους εκπαιδευτικούς που τους συντρόφευσαν στο ταξίδι τους στο Δημοτικό Σχολείο και πρόσφεραν σε όλους τους εκπαιδευτικούς λουλούδια.
          Ο Διευθυντής κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους.


         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου