Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Χαλκίδας στο 24ο Δ.Σ. Χαλκίδας και τέλεση Θείας Λειτουργίας


 Σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το σχολείο μας και πραγματοποίησε στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας τη Θεία Λειτουργία.
          Οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και κατάνυξη τη Θεία Λειτουργία η οποία, εκτός από θρησκευτικό, είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς ο Μητροπολίτης μας εξηγούσε στα παιδιά τι συμβαίνει σε κάθε μέρος της και για ποιους λόγους γίνεται.

          Σπουδαία και ουσιαστική ήταν και η συμμετοχή των μικρών μαθητών και των μαθητριών του σχολείου  μας. Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η παρουσία της μικρής χορωδίας η οποία αποτελείται από μαθητές του σχολείου μας και μέλη του Κατηχητικού τμήματος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, η οποία, με την προετοιμασία και την καθοδήγηση του εφημέριου Ιωάννη Κορέλλη, έψαλε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.
Το σχολείο τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Ζημιανίτης Κωνσταντίνος, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Μητάκος Δημήτριος, η Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας κα. Παλιεράκη Ευαγγελία, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πολιτικών κα. Καρακάλου Ιωάννα καθώς και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου