Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2017-2018

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου μας η γιορτή λήξης για το σχολικό έτος 2017-2018, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Αρχαία Ελλάδα.

Την σχολική εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, πατέρας Ιωάννης Κορέλης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, κ. Παγώνης Χρήστος, ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Εύβοιας, κ. Μητάκος Δημήτριος, και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, κα. Κυριάκου – Καλαμιώτου Αικατερίνη.
Η γιορτή μας άρχισε με χαιρετισμό από τον Διευθυντή του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, κ. Αυξωνίδη Αριστείδη. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, κ. Παγώνης Χρήστος, κι ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Εύβοιας, κ. Μητάκος Δημήτριος.
Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτρια του σχολείου μας παρουσίασαν τραγούδια, μουσικοχορευτικά δρώμενα και θεατρικά έργα με βασικό θέμα την Αρχαία Ελλάδα.
-                     Τα παιδιά της Β΄ τάξης το τραγούδι από τη Β΄ τάξη «Αχ, Ελένη» σε στίχους και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
-                     Οι μαθητές και τις μαθήτριες των Γ΄ και Δ΄ τάξεων το θεατρικό δρώμενο «Ο Πάρις και η Ωραία Ελένη».
-                     Τα παιδιά των Ε΄ και Στ΄ τάξεων το θεατρικό έργο «Η Ωραία Ελένη».
-                     Οι μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης θεατρικό «Οι θεοί πάνε διακοπές».
Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον αποχαιρετισμό των παιδιών της Στ΄ τάξης και απονομή αναμνηστικών σε αυτά από  τον  Σύλλογο  Γονέων  και  Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες, ο  Σύλλογος Διδασκόντων  κι ο Διευθυντής του 24ου  Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου