Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Δράσεις για την στοματική υγεία των παιδιών

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για τις Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεις το σχολείο μας πραγματοποίησε δράσεις για τη στοματική υγιεινή των παιδιών μας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα πλαίσια του προγράμματος «Δόντια Γερά – Στοματική Υγεία για παιδιά Α΄ και Β΄ τάξης» επισκέφθηκαν τα Α΄1, Α΄2, Β΄1 και Β΄2 τμήματα του σχολείου μας ο οδοντίατρος κ. Σιμιτζής Κωνσταντίνος και η επισκέπτρια Υγείας κ. Στρουμπούλη Ελένη και μίλησαν στα παιδιά για τη στοματική υγιεινή, για τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος των δοντιών μας κτλ. Επίσης, ο οδοντίατρος έλεγξε τα δόντια όλων των παιδιών και έδωσε συμβουλές σε όλους, ώστε να διατηρούνται τα δόντια σε άριστη κατάσταση!

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στα πλαίσια ρου προγράμματος

«Στοματική Υγεία και Διατροφή για τις Γ΄και Δ΄ τάξεις» επισκέφθηκαν τα Γ΄1, Γ΄2 τμήματα και τη Δ΄τάξη του σχολείου μας η

επισκέπτρια Υγείας, κ. Στρουμπούλη Ελένη και η  νοσηλεύτρια, κ Παπαδή Παναγιώτα και μίλησαν στα παιδιά για τη στοματική υγιεινή, για τον σωστό τρόπο διατροφής, ώστε να μη δημιουργούνται κίνδυνοι για τα δόντια μας κι έδωσαν συμβουλές και οδηγίες για καλές πρακτικές στα παιδιά για να φροντίζουν την υγεία τους.

Ως σχολική μονάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας και ιδιαίτερα τον κ. Σιμιτζή Κωνσταντίνο και τις κυρίες Στρουμπούλη Ελένη και Παπαδή Ελένη για την εξαιρετική συνεργασία και την άριστη παρουσίαση!

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου