Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΝΕΟ : Επιστολή προς τους γονείς και κηδεμόνες 6


Αγαπητοί γονείς
      Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας,  ξεκίνησε από 04/05/2020 και υλοποιεί  και τη Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, την επικοινωνία και διδασκαλία  σε πραγματικό χρόνο  με τη μορφή τηλεδιάσκεψης μέσω της πλατφόρμας webex. Κατά γενική ομολογία η πρώτη εβδομάδα κύλησε ομαλά με μεγάλη συμμετοχή μαθητών. Γνωρίζουμε όλοι ότι υπήρξαν  τεχνικές δυσκολίες σε ορισμένα μαθήματα, είμαι όμως σίγουρος, με καλή προαίρεση, και διάθεση για συνεργασία θα τις ξεπεράσουμε.

      Η είσοδος στην ψηφιακή τάξη γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, όπου κάθε μάθημα, είναι και ο υπερσύνδεσμος εισόδου. Επειδή λαμβάνεται τα mail που σας στέλνουμε από διαφορετικά ψηφιακά μέσα ( σταθερό υπολογιστή, laptop. Tablet, κινητό τηλέφωνο) και στα οποία ενδεχομένως, να μην είναι εγκατεστημένα ορισμένα προγράμματα, υπήρξε περίπτωση ορισμένοι υπερσύνδεσμοι να μην λειτουργούν.
      Για το λόγο αυτό σας αποστέλλω ξανά :
1.      Το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.
2.      Πίνακα με τους υπερσυνδέσμους όλων των εκπαιδευτικών, για εναλλακτική  εισαγωγή στην ψηφιακή τάξη, στην περίπτωση που δεν λειτουργεί κάποιος υπερσύνδεσμος στο Πρόγραμμα.
3.     Οδηγίες για τους τρόπους εισόδου στην ψηφιακή τάξη.
     Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ να επικοινωνείτε με το Διευθυντή του σχολείου τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2221043240  ή στο 6974125822.
                                                                              Χαλκίδα 08/05/2020



                                                                                                 Ο Διευθυντής

                                                                                         Αυξωνίδης Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου