Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

 Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου  και του 24ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας συνδιοργάνωσαν δράσεις για την καλλιέργεια του εθελοντικού πνεύματος στην τοπική μας κοινωνία.

Σχεδόν 100 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί ένωσαμε  τις δυνάμεις μας  για να ομορφύνουμε τον αύλειο χώρο του σχολείου και τη γειτονιά μας.

Μικροί και μεγάλοι κάναμε  δεντροφύτευση, και ανθοφύτευση, φτιάξαμε γλάστρες με ανακυκλώσιμα  ελαστικά, σχεδιάσαμε παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου μας, καθαρίσαμε τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου και το γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου  και του 24ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που οποίοι συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή για τον εθελοντισμό, καθώς και να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας σε όσους στήριξαν τη δράση μας, ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Χονδρογιάννη Σοφία και τον Αντιδήμαρχο Έργων, κ. Γουρνή Βασίλη για την εξασφάλιση των απαραίτητων υλικών και εργαλείων για την υλοποίηση της δράσης!

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Αυτό είναι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου