Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Επιστολή προς τους γονείς και κηδεμόνες 21


Αγαπητοί γονείς

1. Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων  λόγο της επικείμενης κακοκαιρίας, για Δευτέρα 24/01/2022 και Τρίτη  25/01/2022 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά  και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας webex.

     Το πρόγραμμα που ισχύει είναι το ίδιο με τη δια ζώσης διδασκαλία, και θα πραγματοποιηθεί μέσω των υπερσυνδέσμων, των εκπαιδευτικών των τμημάτων. Η διάρκεια της διδακτικής περιόδου ορίζεται  στα 30 λεπτά. Η διάρκεια των διαλειμμάτων ορίζεται στα 10 λεπτά. Το ημερήσιο Ωρολόγιο Πρόγραμμα στα Δημοτικά Σχολεία είναι πέντε (5) διδακτικές ώρες.

     Γι αυτό το λόγο σας στέλνουμε  Πίνακα με τους υπερσυνδέσμους όλων των εκπαιδευτικών, για  εισαγωγή των μαθητών  στην ψηφιακή τάξη.

      Σας ενημερώνουμε ότι, οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ψηφιακών τάξεων είναι αυστηρά προσωπικές και χρησιμοποιούνται, μόνο από τους εκπαιδευτικούς γονείς και μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Δεν κοινοποιούνται, ούτε δίνονται σε τρίτους. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν δυσκολίες στην ασφάλεια και λειτουργία των ψηφιακών τάξεων.

 

2. Η διαδικασία ελέγχου των μαθητών με self test  πραγματοποιείται κανονικά.

3. Το μάθημα της Φυσικής Αγωγής δεν θα πραγματοποιηθεί για τις τάξεις που έχουν τον κο Σαχίνη Χαράλαμπο, επειδή ο εκπαιδευτικός βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.  

 

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ να επικοινωνείτε με το Διευθυντή του σχολείου τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2221043240  ή στο 6974125822 σε εξαιρετικές περιπτώσεις που υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας με τη σχολική μονάδα.

                                                                               Χαλκίδα 23/01/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου