Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Πραγματοποίηση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στο σχολείο μας

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας Ο.Ε.Δ διοργάνωσαν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και μαθητές.

Το σεμινάριο ήταν απόλυτα επιτυχημένο, αφενός λόγω της μεγάλης συμμετοχής γονέων και μαθητών, αφετέρου λόγω της ενεργής συμμετοχής των παρευρισκομένων. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γονέα του σχολείου μας κ. Μπαράκο Δημήτριο για την πρωτοβουλία του, να μας φέρει σε επαφή με την εθελοντική ομάδα, προκειμένου να υλοποιηθεί το σεμινάριο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Ο.Ε.Δ.), ειδικότερα τον εκπαιδευτή Νοσηλευτή – Διασώστη, κ. Τζιγιάννη Σταύρο, την εθελόντρια διασώστρια,  κ. Καρκαλή Μαρία, και την μαθήτρια – εθελόντρια διασώστρια, κ. Γκανή Φανή για την εξαίρετη από κάθε άποψη παρουσία τους στο σεμινάριο και την μεταλαμπάδευση στο κοινό των πολύτιμων και ιδιαίτερά σημαντικών γνώσεων και εμπειριών τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου