Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Επιστολή προς τους γονείς και κηδεμόνες 3


Αγαπητοί γονείς

    Σας ενημερώνουμε το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» θα υλοποιηθεί και για το σχολικό έτος 2023-2024.  Απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και περιλαμβάνει την καθημερινή προσφορά  ενός δωρεάν, υγιεινού γεύματος με ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

1.      Οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο Πρόγραμμα καταναλώνουν το γεύμα στο σχολείο, όπως ακριβώς γίνονταν και με το γεύμα που έφερναν ή θα φέρνουν οι μαθητές ( εφόσον δεν επιθυμούν συμμετοχή στο πρόγραμμα), από το σπίτι.

2.      Οι υπόλοιποι μαθητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, θα παραλαμβάνουν το γεύμα κατά την αποχώρησή τους από το σχολείο.

3.      Σας ενημερώνουμε ότι η δήλωση πρέπει να επιστραφεί ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι το πρωί της Δευτέρας 02 Οκτωβρίου 2023, επειδή έτσι ορίζεται από το Πρόγραμμα, σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής. Όσοι γονείς  λόγω απουσίας των μαθητών, δεν παρέλαβαν τη δήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα και  εφόσον επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα,  να την παραλάβουν και να την υπογράψουν στην είσοδο του σχολείου τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023.

4.      Προσοχή στη δήλωση γραφούμε τις τυχόν αλλεργίες που έχουν οι μαθητές σε οποιοδήποτε είδος τροφής  

 Πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

                                                                                                     Ο Δντής

                                                                                                                               Αυξωνίδης Αριστείδης

                                                                                                                                  Χαλκίδα 29/09/2023

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου