Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Επίσκεψη των Δ', Ε΄και Στ΄τάξεων και των μαθητών του Charlotte Salomon Grundscule του Βερολίνου στον Δήμο Χαλκιδέων και παρουσίαση του παλιρροιακού φαινομένου της Χαλκίδας

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ,΄ Ε΄και Στ’ τάξεων του σχολείου μας μαζί με τους φιλοξενούμενους στο σχολείο μας μαθητές κι εκπαιδευτικούς από το Charlotte Salomon Grundscule του Βερολίνου επισκέφθηκαν τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ 2023-2024 .

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Μέγαρο Κότσικα στην παραλία της Χαλκίδας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τους ξενάγησε στους χώρους και τους ενημέρωσε σχετικά με την ιστορία του Μεγάρου και του Δήμου Χαλκιδέων.

Στο τέλος της επίσκεψης, προσφέρθηκαν αναμνηστικά και μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά.

Στη συνέχεια τα παιδιά επισκέφθηκαν το τεταρτοκύκλιο της Γέφυρας της Χαλκίδας. Εκεί ο κ. Σφέτσας Χαράλαμπος μίλησε στα παιδιά για το παλιρροιακό φαινόμενο της Χαλκίδας και τη μοναδικότητά του, όσον αφορά στην αλλαγή κατεύθυνσης των νερών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Χαλκιδέων για την ευγενική του χορηγία και την ουσιαστική του συνδρομή στην πραγματοποίηση του προγράμματος Erasmus+ στο σχολείο μας, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης κ. Ζέρβα Κωνσταντίνο για την εξαιρετική ξενάγηση και φιλοξενία, καθώς και τον κ. Σφέτσα Χαράλαμπο για την υπέροχη παρουσίαση του παλιρροιακού φαινομένου!

Για να δείτε την ανάρτηση του Δήμου Χαλκιδέων πατήστε εδώ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου